Coinmarketcap Earn Only1: Learn & Earn $10 Only1 LIKE for free

As an NFT social network based out of Solana, Only1 is a place where fans of celebrities may purchase and own NFTs minted by their idols and other mintable assets like artist photos, music videos, or other personal stuff.

Transaction costs are minimal, and the chain’s processing speed is rapid since it is built on Solana. NFT mining isn’t the only thing Only1 users can do.

LIKE’s rules for participation and rewards

A list of requirements for participation

In order to participate, you must first:

Coinmarketcap Account

The Binance trading platform (successfully KYC).

Rewards

The duration is from November 23rd, 2021 at 11:00 AM UTC through December 23rd, 2021 at 00:00 AM UTC.

Each winner will earn $5 in LIKE tokens and 50 Diamonds, for a grand total of $200,000 LIKE.

The names of the winners will be drawn at random.
Within two weeks after the completion of the event, the prizes will be given out.

Q1. What problem(s) is Only1 trying to solve?

Answer: All of the above

Q2. Only1 allows content creators to monetize directly by simply being active and engaging across various social platforms, what do we call this?

Answer: Create-to-earn

Q3. What features do Only1 offer?

Answer: All of the above

Q4. On Only1, each creator will have ( ) Genesis-NFT where they can associate perks with these NFTs. The owner will earn ( ) of the creator’s staking pool TVL.

Answer: 1, 1%

Q5. What factors affect the APY of a creator staking pool?

Answer: How active the creator is across social platforms

Q6. What is the name of our native token?

Answer: LIKE

Q7. For Premium Content-NFTs, users can pay a small ‘unlock fee’ in $LIKE, each unlocking fee will be split between ( ).

Answer: The creator, content NFT owner, and Only1 platform

Q8. Initial NFT Offering (INO) is a new cryptocurrency crowdfunding innovation pioneered by Only1. What are the benefits of doing an INO?

Answer: All of the above

Q9. Only1’s INO: The ONES offered ( ) unique mints at the price of ( ).

Answer: 10,000 & 1 $SOL

Q10. What NFTs can users sell on Only1’s marketplace?

Answer: All of the above

CoinMarketCap Only1 Quiz Direct Link – Click Here

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GET OUR PREMIUM GUIDE FOR FREEHow to Create a Blog Right Now!

Get access to our premium guide and start you blog TODAY!